IV. Kontrasztok Zenei Fesztivál

2009. április 3.

Tisztelt Szülők!

Idén immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kontrasztok Zenei Fesztivál a Református Kollégium Aulájában (Pécs, Engel János u. 11-15.). 2009. április 25-én szombaton 9.00-tól 17.00-ig zajlanak le a korcsoportbeosztás szerinti koncertek. Másnap, 26-án vasárnap 15.00-tól tartjuk a Gálahangversenyt és a Díjkiosztót. A két nap részletes programjáról, a koncertek beosztásáról a fesztivál előtt levélben értesítjük az érintetteket. A korábbiakhoz hűen idén is minden fellépő díjazásban részesül. A zsűri által adott pontszámok alapján arany, ezüst és bronz fokozatú minősítéseket osztunk ki. Kiosztásra kerülnek továbbá korcsoportonként nívódíjak a zsűri által legjobbnak tartott előadók számára.

A zsűri tagjai:

  • Horváth Zsolt, trombitaművész a Pannon Filharmonikusok Igazgatója
  • Barth István, Liszt-díjas fuvolaművész, a PTE-MK nyugalmazott fuvolatanára
  • Arnóth Zoltán, Bartók Béla-Pásztory Ditta díjas klarinétművész, a PTE-MK egyetemi adjunktusa, a Pannon Filharmonikusok szólamvezető első klarinétosa
  • Gerő Pál, zongoraművész, a PTE-MK nyugalmazott zongoratanára, a Pécsi Művészeti Szakközépiskola zongoratanára

Ahhoz, hogy színvonalas produkcióval vegyünk részt a fesztiválon elengedhetetlen, hogy a tavaszi szünet alatt is aktívan gyakoroljon gyermekük, ezért kérem, kísérjék figyelemmel az otthoni felkészülést!

Sok szeretettel várjuk Önöket rendezvényünkre!